7 дек. 2016 г., 07:54

Покана 

  Поэзия
349 0 6

Нека те поканя – научи ме.

Нямам аз инструкции към мен.

С мисъл, с длани – съблечи ме,

влюбвай се по малко всеки ден.

Нека те поканя – изчети ме,

жадно пий ми думите без глас

и където искаш отведи ме,

нека бъдем двама – ти и аз.

© Яна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??