16 дек. 2011 г., 18:30

Поклон 

  Поэзия » Гражданская
426 0 0

 

Поклон, страна на горди върхове,

на плодни равнини,

усои диви!

На смъртни схватки, в страшни боеве,

на смели синове -

във подвиг живи!

Поклон, земя! Във трудни мигове

горена, страдала -

си издържала!

Все жива си, през толкоз векове

и все

БЪЛГАРИЯ си се зовяла!

© Славка Любенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??