16.12.2011 г., 18:30 ч.

Поклон 

  Поезия » Гражданска
422 0 0

 

Поклон, страна на горди върхове,

на плодни равнини,

усои диви!

На смъртни схватки, в страшни боеве,

на смели синове -

във подвиг живи!

Поклон, земя! Във трудни мигове

горена, страдала -

си издържала!

Все жива си, през толкоз векове

и все

БЪЛГАРИЯ си се зовяла!

© Славка Любенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??