23 мар. 2022 г., 21:03

Покоряващ Изгрев 

  Поэзия
166 0 0


На майка ми

Аз като изгрев, погълнах тъмнината
и нейната тирания изпепелих,
разкъсах с лъчи на злото стената
и своята сила, всемогъща разкрих.

 

И много сълзи, тогава закипяха
по стъписаните им пошли лица
и моята гордост, омразните познаха
със туптящите си в злоба сърца.

 

И тази злоба до край, ще угнетява
и нейните облаци все ще тежат,
но моят изгрев с огън ще покорява
и дните й в мъчения ще горят.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??