13 мар. 2016 г., 23:08

Покушение 

  Поэзия » Любовная
496 0 5

Покушение

 

Подготвих   срещу тебе покушение -

вражеска засада срещу стрес!

Изпитана рецепта – изцерение

с примамлив вкус и ароматна  смес.

 

Учуден си, а погледът – унесен…

но този път дано те впечатля!

Лютиво-сладко, знам, че не харесваш,

а само традиционните блюда.

 

Но всеки ден минава идентично

с предходния и другите назад.

Търся нещо диво, автентично

да буди нашия притихнал свят!

 

Какво желаеш, мисля, че не знаеш.

Пушка грабвай – дивеч донеси!

Виртуално във компютъра блуждаеш,

моля те, минутка откъсни!

 

С различно блюдо днес ще те гощавам -

жадна страст и ритъм нарушен.

Спокойствието твое изтезавам

когато си от мене покушен!

 

04-03-2016

Хапка Капка

/Д.В./

© Десислава Вълова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??