ДИРЕКТОРСКО-СЕКРЕТАРСКИ МОТИВ
Полегнала е Теодора,
Теодора мома хубава -
на млад специалист млада изгора -
зад тежка врата дъбова.
До нея началник Никола
разтреперан опипва момето,
а тя почти полугола
блажено си пие кафето.
Нататък? Какво стана нататък?
Каквото и да е - мигът бе кратък.
****
© Цвятко Илиев Все права защищены