9.04.2013 г., 21:20 ч.

Полегнала е Теодора 

  Поезия » Хумористична
789 0 0

       

           

 

ДИРЕКТОРСКО-СЕКРЕТАРСКИ МОТИВ

 

Полегнала е Теодора,

Теодора мома хубава -

на млад специалист млада изгора -

зад тежка врата дъбова.

 

До нея началник Никола

разтреперан опипва момето,

а тя почти полугола

блажено си пие кафето.

 

Нататък? Какво стана нататък?

Каквото и да е - мигът бе кратък. 

 

                        **** 

© Цвятко Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??