Летя на крилете на птица-
въздухът е сгъстен.
Пръстен приел от девица-
зелена улица...
Светва светофарът червен.
Падам яко на задница-
в болница съм, потрошен-
с поглед в пръстена вглъбен.
Отново разлюбен.!
На мишена е поредния балък.
© Василка Ябанджиева Все права защищены