20 июн. 2019 г., 08:49

Полет 

  Поэзия » Другая
1182 2 4

Получи своят полет поета...

Поигра си с тяло без душа...

Но полет истински получава се едва тогава,

когато не само тяло с тяло слеят се,

но и душа с душа...

 

20-06-2019

© МД Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??