Jun 20, 2019, 8:49 AM

Полет 

  Poetry » Other
884 2 4

Получи своят полет поета...

Поигра си с тяло без душа...

Но полет истински получава се едва тогава,

когато не само тяло с тяло слеят се,

но и душа с душа...

 

20-06-2019

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??