20 jun 2019, 8:49

Полет 

  Poesía » Otra
1179 2 4

Получи своят полет поета...

Поигра си с тяло без душа...

Но полет истински получава се едва тогава,

когато не само тяло с тяло слеят се,

но и душа с душа...

 

20-06-2019

© МД Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??