8 нояб. 2007 г., 00:33

Полет 

  Поэзия
885 0 1

Миналото потъна в реката на греховете

Грешките преди сега са истината

Смисълът на всяка постъпка намерих

Разбрах че пътя е трябвало да го мина

За да бъда това което съм  днес

Нощите в сълзи

И сивите дни

Своя урок ми разказаха

Свободна съм днес

И душата ми в небето се рее

Лети и с очи на дете се радва

И вижда отдавна забравените неща

Не съжалявам за грешките си

Аз от тях се научих и ще уча

Грешките на другите също

Своя разказ пред мен разлистват

Нежна целувка дарявам на

Хората дали ми живот

И през вратата излизам

Своя живот да възродя

© Ели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??