2 июл. 2010 г., 09:37

Полет 

  Поэзия » Любовная
1640 0 33


Безпределно е във мен

като в слънчев стих.

От надежда окрилен,

в моя свят летиш...


И потъваш в модра вис -

хоризонт лъчист.

Къпеш се в любовен бриз -

моите очи.


Чак на седмото небе

спрял дъха, летиш...

И е песенно във теб

като в светъл стих.



© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??