Jul 2, 2010, 9:37 AM

Полет 

  Poetry » Love
1638 0 33


Безпределно е във мен

като в слънчев стих.

От надежда окрилен,

в моя свят летиш...


И потъваш в модра вис -

хоризонт лъчист.

Къпеш се в любовен бриз -

моите очи.


Чак на седмото небе

спрял дъха, летиш...

И е песенно във теб

като в светъл стих.



© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??