3 окт. 2008 г., 22:06

Полет 

  Поэзия
699 0 2
Летиш...
Носиш се с птиците, докосваш небето,
чуваш вятъра, погалваш страстта.
Падаш...
Насред бурени в полето
заравяш лицето си в прахта.
Ставаш...
Поемаш дъх, главата си изправяш,
търсиш малък лъч светлина.
Съзираш..
Надежда има, злото забравяш
и тръгваш пак с усмивка към Света.
Вярваш...
В мечтите си, намираш нова сила,
борбата те отвежда докрая.
Побеждаваш...
Сгушен в нощта нежна и мила
очи затваряш и тръгваш към рая.

© Дес Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Само към Рая Поздравления
  • звучи много хубаво наистина "очи затваряш и тръгваш към рая".
Предложения
: ??:??