Като самотни птици сме с теб,
душите ни се лутат, търсейки Любов!
Но ето, случи се така,
твоята душа намери моята,
сега заедно ще полетят,
открили Любовта!
Като в приказка живеят нашите сърца,
красива е, защото е без край!
Летим, летим, туптим в едно,
и никога не ще се приземим!
© МИСИЯ Все права защищены