20.11.2008 г., 20:08 ч.

Полет 

  Поезия » Любовна
488 0 1

Като самотни птици сме с теб,

душите ни се лутат, търсейки Любов!

Но ето, случи се така,

твоята душа намери моята,

сега заедно ще полетят,

открили  Любовта!

Като в приказка живеят нашите сърца,

красива е, защото е без край!

Летим, летим, туптим в едно,

и никога не ще се приземим!

 

© МИСИЯ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??