Полет
Летя, летя, нося се из сини небеса.
Продължавам да търся нещо ново.
И не мога до спра. Копнежът ми не позволява.
Летя като волна птица. И не мога
да спра. Искам още и още от вълшебния еликсир
на това синьо царство.
Но полетът ми спря, някаква
жестока и необяснима сила счупи
моите крила. Ранена съм, но знам, че
пак ще мога да летя!
Елизабет Годжеманова
© Елизабет Годжеманова Все права защищены