Feb 16, 2013, 11:16 PM

Полет 

  Poetry
1069 0 2

                                                           Полет

                                         Летя, летя, нося се из сини небеса.

                                        Продължавам да търся нещо ново.

                                И не мога до спра. Копнежът ми не позволява.

 

                                        Летя като волна птица. И не мога

                            да спра. Искам още и още от вълшебния еликсир

                                                  на това синьо царство.

 

                                        Но полетът ми спря, някаква

                                 жестока и необяснима сила счупи

                                 моите крила. Ранена съм, но знам, че

                                              пак ще мога да летя!

                                     

                                                                                   Елизабет Годжеманова

© Елизабет Годжеманова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??