25 янв. 2008 г., 14:10

Полет към любовта 

  Поэзия » Любовная
678 0 0

Пътувайки към теб, аз чувствам свобода,

като волна птица се рее моята душа.

Моля ви, помогнете, не спирайте тоз полет -

копнея да видя очите любими още тоз следобед.

 

 

Пътувам, летя, сърцето ликува от таз новина -

времето лети, но пак за мене-  час е всеки миг,

моля ви, помогнете... отивам на среща с любовта -

от мен откъсва се радостен вик.

 

 

Прегради няма - Херкулес е моята мечта -

още миг, само миг, почакай ме, към теб летя.

Мистерия, каприз, романтика една -

Купидон ликува " Ура" - за нея, любовта.

 

 

И ето в прегръдките твои съм вече аз -

време спира, глъчката хорска онемя,

лястовицата бяла донесе щастие на нас -

нека такъв полет любовен  понесе и вас.

© Даниела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??