19 февр. 2010 г., 16:05

Полет в мисълта 

  Поэзия » Другая
984 0 1

Имам нужда за малко...

да полетя.

Оглеждам се за крилете си -

не чувствам болка,

а само празнота.

около мен - перушина.

Стъпвам по пера -

безкръвно ампутиране.

Полетът е... само в мисълта.

© Поля Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??