19.02.2010 г., 16:05 ч.

Полет в мисълта 

  Поезия » Друга
861 0 1

Имам нужда за малко...

да полетя.

Оглеждам се за крилете си -

не чувствам болка,

а само празнота.

около мен - перушина.

Стъпвам по пера -

безкръвно ампутиране.

Полетът е... само в мисълта.

© Поля Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??