Feb 19, 2010, 4:05 PM

Полет в мисълта 

  Poetry » Other
872 0 1

Имам нужда за малко...

да полетя.

Оглеждам се за крилете си -

не чувствам болка,

а само празнота.

около мен - перушина.

Стъпвам по пера -

безкръвно ампутиране.

Полетът е... само в мисълта.

© Поля Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??