22 июн. 2016 г., 21:02

Полет във Вечност 

  Поэзия » Любовная
313 0 1

С толкова небета се простих
и с толкова морета от небрежност.
Сега не искам повече от миг - 
да върна пак красивата надежда.

 

Да вдишам в мен мечтите от цветя,
а теб да милвам в полета от нежност.
И отново аз ще мога да летя
след всичките пропуснати летежи.

 

С толкова небета се простих
и с толкова морета от небрежност.
Затуй те пазя в звънкия си стих -
да мога тъй да полетя във Вечност!
 

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ефирно!
Предложения
: ??:??