19 нояб. 2009 г., 14:18

Полето 

  Поэзия
674 0 1

Полето

Полето с лавандулената песен,

полето с слънчогледовия блян,

полето тъй магично преди есен,

полето с черешовия мирис разпилян!

Полето със спомените цветни,

полето с пролетни мечти,

полето със игрите летни,

насън се връщаш в него ти!

© Нощна Сянка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • полетооо! обичам да тичам по полето! брависимо!
Предложения
: ??:??