15 апр. 2015 г., 21:58

Политически цирк 

  Поэзия » Юмористическая
277 0 0

Имаме си четворна коалиция

и ни пази родната полиция.

Бившият и шеф, генералът рекетьор,

в тоз цирк е жонгльор.

Там ще видите и калфата -

абе, трака си мамката -

шеф му е първанката.

С костовистката платформа

блокът за реформа

около тях витае

и се чуди и мае

що общо имат патриотите

с цирка на мафиотите.

Може би от архонтизъм

на чалгаджия, спец по културизъм?

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??