2 июл. 2015 г., 18:18

Политически епиграми № 7 

  Поэзия » Другая
219 0 0

Политически епиграми № 7

1    Объркан код 


Какъв е този български народ,

 що с Дяволите "пишки" мери?!

 Навярно е с объркан код

 и изход  няма да намери!


 2   Сега ме Питат "Оти"


 И днес ме питат "Оти, 

дружим със тия мафиоти... 

А аз пък им отвръщам щото

 такова ни е Обществото!


 3   За Лустрацията 


Едни от нас са за това, 

а други  истински са против...

 И от хапливите слова

 разменяни от идиоти,

 не стигаме до същността! 

А има истина една,

 която просто  се кикоти!

 Оставим ли една злина, 

то тя набира обороти!

 Така, че  в нашто общество,

 нещата трябва да оправим!

 Не правим никому добро, 

престъпниците  щом оставим!


 4   Българската мечта


 Да водим бащина дружина,

 това е българска мечта.

 От туй държавата се срина

 и Мафиятя разцъфтя!


© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??