30 мар. 2021 г., 14:09

Политици, грижете се за народа! 

  Поэзия » Гражданская
298 0 1

Политици, грижете се за народа,

това е ваше важно задължение!

Не мислете само за пари и изгода,

а за държавата и народното спасение!

 

Наблюдавате от скъпите си лимузини

стар бездомник, що няма хляб,

виждате го, че от глад гине,

виждате го безпомощен и слаб,

 

но в "съвестта" ви нищо не трепва,

корупция и държавни поръчки ви вълнуват,

а не България да цъфти, да укрепва

и че хората сносен живот жадуват.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??