29 сент. 2010 г., 13:21

Полу... 

  Поэзия » Любовная
528 0 3

С полу-любов обичал си ме значи.

Едва сега разбирам - на раздяла.

От гняв дори не мога да заплача,

а трябва да започна отначало.

 

С полу-омраза аз ще ти отвърна.

Красив е жестът и съвсем логичен.

Не мога времето назад да върна...

От обич мразя те, с омраза те обичам!

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??