Получи всичко (от материя)
Измамих те! Нима не пожела?
Получи
всичко...
От материя...
А в моя храм се кръстеха с крила...
Илюзии...
Мечти...
Каква феерия!...
Измамница. Измамена фалшиво.
А истинско
е моето
прозрение!...
Материя... Крещяща уродливо.
Богат не си!...
С хартиено
доверие!...
© Таня Георгиева Все права защищены