19 дек. 2013 г., 21:09

Получих компенсация 

  Поэзия » Любовная
501 0 2

За тези, дето аз обичах,

получих компенсация,

от всичките, които мен обичаха,

и още хиляди овации.

 

Очите, дето аз ги търсех,

от мене се отвръщаха,

а тези, дето мене гледаха,

прахта в душата ми обърсваха.

 

Вървях към този, дето подминаваше,

след мен вървяха влюбени души

и само поглед, който ми се даваше,

гасеше всички други светлини.

 

Обрат ли е? Съдба ли е? Какво е? -

че все преследваме недостижимото,

не може ли поне веднъж в живота ни

да победим така непобедимото...

 

© Енигма Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??