4 февр. 2008 г., 22:31

Полунощ... и ти 

  Поэзия » Любовная
1213 0 3

Полунощ... и ти

 

 

В сладък грях

през деня сънувам те,

в малка вечност

вечерта събуждам се.

 

Очите си все още не отварям,

насън лицето само твое търся,

сърцето ти с милувка аз подгрявам.

И защо ли не искам да се будя?

 

Телата топло допират се

и точно в бяла полунощ

нещо случва се…

 

С целувка сластна

започва нашата приказка,

бездумна и безкрайна,

разказваме си я,

Аз и ти -

Две сънуващи души.


 

 

 

П.С. Вечерта и светът пред нас са...!

 

© Кирил Юнаков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??