Ти беше ли там,
когато ти казвах,
че си сбъркал мястото?
Настани се на заетата точка,
точно, където луната и
слънцето си махат-
между тъмното и светлото.
Изпращането е посрещане
на следващ знак, от който
няма сигнали за завършек…
Временно си позволяваме
бъдеще, след това
се примиряваме и с настояще…
Още ли седиш там в полусянката
между тъмното и светлото?...
няма да се връщам…
© Misteria Vechna Все права защищены