30 сент. 2008 г., 12:41

Помен... 

  Поэзия » Философская
1110 0 12
Има отговори предизвикани...
Задрънчават с простички послания
и с вярно и трептящо вдишване,
на невъзможна и жестока истина...
Даже и на ум не се съпротивяват
и от студ треперят, и от вкамененост
и камбанно се превиват, олюляват
във изгаснало, прозоречно пространство...
И сърцето неритмично недоволства,
на две въпросите разсича в силна схватка,
и оркестрира отговора предизвикан,
на място, от което никой се не връща...

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??