5 мая 2012 г., 14:52

Поменно 

  Поэзия » Другая
495 0 0
Очите ни се пълнят със сълзи,
когато споменът ни оживее.
Усмивка стопля тъжните души,
припомняйки си как със теб се смеем.
 
Животът ни без теб е половин,
но носим те в сърцата си със нежност.
И има те, макар неуловим.
Поклон пред теб. И светла вечност.

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??