May 5, 2012, 2:52 PM

Поменно 

  Poetry » Other
494 0 0
Очите ни се пълнят със сълзи,
когато споменът ни оживее.
Усмивка стопля тъжните души,
припомняйки си как със теб се смеем.
 
Животът ни без теб е половин,
но носим те в сърцата си със нежност.
И има те, макар неуловим.
Поклон пред теб. И светла вечност.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??