7 дек. 2021 г., 22:07

Помниш ли ? 

  Поэзия » Другая
542 1 3

Помниш ли баба,

как чака на прага-

зиме и лете,

с нежност в гласа ?

 

Дали те упреква?

Попитай свойто сърце.

Тя няма да каже,

как болката реже 

 

самотния ден,

 вечер с луната как плаче,

с тишината как се будува ,

с вятъра  как си общува

в облачен ден!

 

Чака с обич-

вратата да скръцне,

някой да дойде!

 

Помниш ли баба?

Няма я вече.

Превърна се в цвете

върху черен сатен!

 

© Василка Ябанджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??