17 янв. 2008 г., 21:46

Помниш ли!? 

  Поэзия » Любовная
715 0 3

Помниш ли вечерта?

Помниш ли играта на билярд?

Помниш ли бара, в който бяхме?

Помниш ли баса, на който се хванахме?

Помниш ли небето със искрящите звезди?

Помниш ли целувката, с която ме дари?

Помниш ли пясъка край морето?

Помниш ли огромните морски вълни?

Помниш ли следите по брега, които оставяхме аз и ти?

Помниш ли нощта, когато скитахме двамата?

Помниш ли изгрева на сутринта, който гледахме заедно?

Помниш ли всичко това?

Помниш ли ме или отдавна си ме забравил?

© Десислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??