Помня как надникна в моят свят.
До болка познат копнеж...
Всичко сиво засия.
Помниш ли какво ти казах?
"Твърде съм различна за теб"
Ти обърна глава встрани и ми
обеща, че няма да плача.
Аз като малко дете повярвах на тези думи и не спирах да вървя,
но дойде миг, който ме разтърси:
ти разба мойте думи и ме остави да вървя сама.
© Радост Динева Все права защищены