Jun 19, 2007, 10:48 AM

Помня 

  Poetry
527 0 0
  
 

Помня как надникна в моят свят.

До болка  познат копнеж...

Всичко сиво засия.

Помниш ли какво ти казах?

"Твърде съм различна за теб"

Ти обърна глава встрани и ми

обеща, че няма да плача.

 Аз като малко дете повярвах на тези думи и  не спирах да вървя,

но дойде миг, който ме разтърси:

ти разба мойте думи и ме остави да вървя сама.

© Радост Динева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??