Помня
Още помня твоя образ,
още помня твоята душа.
Помня твоята нежност,
твоята доброта.
Помня всички твой постъпки,
помня топлите ти прегръдки,
помня твоята усмивка,
твоите очи помня ги
и все така сияещи до днес са си.
Помня любовта ти,
помня пламъка в гърдите ти,
помня всичко, което беше ти.
Помня как държеше се с мен,
помня как обичахме се ден след ден.
Помня нашите мигове красиви,
помня дните гнили.
Помня теб и мен, помня нас,
но всичко беше тогаз.
Сега сме само ти и аз!
© Йоана упинова Все права защищены