10.01.2010 г., 12:51 ч.

Помня! 

  Поезия » Любовна
844 0 1

     Помня

Още помня твоя образ,

още помня твоята душа.

Помня твоята нежност,

твоята доброта.

Помня всички твой постъпки,

помня топлите ти прегръдки, 

помня твоята усмивка,

твоите очи помня ги

и все така сияещи до днес са си.

Помня любовта ти,

помня пламъка в гърдите ти,

помня всичко, което беше ти.

Помня как държеше се с мен,

помня как обичахме се ден след ден.

Помня нашите мигове красиви,

помня дните гнили.

Помня теб и мен, помня нас,

но всичко беше тогаз.

Сега сме само ти и аз!

© Йоана упинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??