25 февр. 2008 г., 18:12

Помогна ми да те позная 

  Поэзия » Любовная
500 0 1
Мъжествеността ти в мен нахлува,
гали сетивата ми пробудени,
а смирената душа ликува
чрез лъчи в очи учудени.
Разпукана, събужда се душата -
няма и в теб нахлувам аз стихийно,
и полъх свеж потръпва през ръката
с преживяването предбитийно.
Душата ни за двама е защита,
защото блика с нова радост,
а моята с тревога пита:
- Дали това е търсената святост?
- Помогна ми да те позная -
началото божествено и... рая!

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??