20 дек. 2007 г., 11:27

Помогни ми! 

  Поэзия » Любовная
578 0 1
Казвам си, че ще забравя.
Казвам си, че ще заспя.
Казвам, че без тебе мога
и потъвам във лъжа.

Кажи ми ти дали ми вярваш.
Кажи ми истина ли е реалността.
Кажи ми нещо мило, нежно.
Кажи, че истина е любовта.

Какво да правя с мен - не зная.
Какво да сторя с моята душа?
Как да върна времето назаде?
Как да стана по-добра?

За помощ аз те моля тази вечер.
За помощ само през нощта.
Ела и нежност дай ми!
Измъкни ме от тая самота!

© Марина Братанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Поздравявам те за хубавия стих и нека успееш да се измъкнеш от самотата!
    Миличка, пишеш наистина много хубаво!!!
Предложения
: ??:??