6 апр. 2007 г., 17:47

Помощничка 

  Поэзия
922 0 1
Сутрин винаги щом стана,
горещото кафенце слагам,
за да види мене мама
колко много и помагам!

И още стаята оправям,
и опържвам две филийки,
и поливам нашата градина,
със сивите големи лейки!

И на всички ви помагам аз,
всеки ден и всеки час,
искам да съм аз на мама,
помощничката най-голяма!!!

© Нели Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ех,всички палави дечица да бяха като теб...И стихът ти
    Поздрави,върна ме в най-ранните ми спомени!
Предложения
: ??:??