19 янв. 2022 г., 21:53

Понякога 

  Поэзия » Любовная
497 9 21

 

Понякога си мисля, че ми казваш

най-хубавите думи на света,

понякога сърцето ти е празно

и пусто, и без капка топлота.

 

Понякога с експлозия в очите

към мен протягаш трескава ръка,

понякога едва ли не ме питаш

защо съм тук дошла и докога.

 

Понякога гласът ти е далечен,

случаен, безсърдечен и студен,

понякога очаквам всяка вечер

да бъдеш за минута пак при мен.

 

Понякога ужасно се терзая –

не трябваше да бъда с теб добра…

Понякога…понякога не зная

как твоята любов да разбера!

© Елка Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??