Jan 19, 2022, 9:53 PM

Понякога 

  Poetry » Love
496 9 21

 

Понякога си мисля, че ми казваш

най-хубавите думи на света,

понякога сърцето ти е празно

и пусто, и без капка топлота.

 

Понякога с експлозия в очите

към мен протягаш трескава ръка,

понякога едва ли не ме питаш

защо съм тук дошла и докога.

 

Понякога гласът ти е далечен,

случаен, безсърдечен и студен,

понякога очаквам всяка вечер

да бъдеш за минута пак при мен.

 

Понякога ужасно се терзая –

не трябваше да бъда с теб добра…

Понякога…понякога не зная

как твоята любов да разбера!

© Елка Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??