29 янв. 2023 г., 13:00

Понякога 

  Поэзия
418 2 1

Понякога си тъй незрима,

поезия на моите мечти!

 

Понякога си с образ на

тъмнокосото момче,

 

а понякога до 

смърт ме

плашиш -

тъмно гръмотевично небе!

 

Грешна, ако искаш

наречи ме...

 

Клеветите не приемам - и до днес !

Невинна, виновна ме изкараха , лъжците...

 

да съм различна,

призвание ми е

дадено от Бога!

 

Птица сякаш съм - политам

на далечни брегове!

Място няма там за 

омраза,

сплетни 

и жалки клевети!

 

 

                                                                              Kr(Asi) Poetry

© Karolinne Kolewa Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??