7 мар. 2008 г., 17:54

Понякога... 

  Поэзия » Любовная
474 0 5

                   Любовта, понякога  ранима,
                   душа  от  болка  тихо ли сълзи...
                   Сърце  самотно  страда и гори...
                   Бъди  щастлива!... Без мен  върви...
                   Дълго  ще страда  сърцето вярно,
                   любов  гореща... как се пепели...???

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??