7.03.2008 г., 17:54 ч.

Понякога... 

  Поезия » Любовна
489 0 5

                   Любовта, понякога  ранима,
                   душа  от  болка  тихо ли сълзи...
                   Сърце  самотно  страда и гори...
                   Бъди  щастлива!... Без мен  върви...
                   Дълго  ще страда  сърцето вярно,
                   любов  гореща... как се пепели...???

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??